+36-1 331-2316, +36-30-506-3474 garuda@garuda.hu
Tapasztalatok

Orvosi vélemények, klinikák:

Dr. Anand C. Burman

(orvos, India)

„ A készítmény kiválóan alkalmas az egyszerű székrekedés, az ismeretlen eredetű székrekedés, túlérzékeny bél szindróma (IBS) és a divertikuláris betegség kezelésére. Másik felhasználási területe, ahol a rostanyagok jól alkalmazhatók, a székelési erőfeszítés elkerülése pl. aranyér, végbélberepedés, anorectális műtét utáni állapot és végbélfekély. A Nature Care alkalmazható a bélsártömeg növelésére, bélgyulladási megbetegedések esetén, de jól alkalmazható még a terhességi székrekedés kezelésére is. Tekintve, hogy nincs mellékhatása, hozzászokás nem alakul ki egészen kis gyermekeknek is biztonságosan adagolható.”

Dr. Szalkai Iván

(orvos, Pécs)

„A tápcsatorna normális működése a napi székürítés az egészséges ember számára is fontos, de különösen igaz ez trhombotikus kórképekben, műtétek után, amikor a hasprés kerülendő, de a napi laza széklet biztosítása elengedhetetlen. 25 betegen kipróbáltuk a Dabur Nature Care-t, ami 95%-ban vízoldékony növényi rostot tartalmaz. Az alkalmazása alatt a betegek számára mellékhatás és az alapbetegséget figyelembe véve szövődménymentes módon tudtuk a székürítést biztosítani.”

Dr. Hódi Virág

(gyógyszerész, Várpalota)

„A rostszegény táplálkozás számos betegség kialakulásának rizikótényezője. A gyomor- bél rendszer megbetegedései közül a székrekedés, hasmenés, IBS, vastagbéldaganat, diverticulosis kialakulása hozható összefüggésbe a rosthiányos táplálkozással. Az anyagcsere betegségek közül szerepet játszik az elhízás, az emelkedett vérzsír szint, az időskori cukorbetegség és az érelmeszesedés kialakulásában. Itt kerül előtérbe a Nature Care gyógytermék, mely az Indiában őshonos útifű gyógynövényt tartalmazza. E gyógynövény jelentőségét igen előnyös rost-összetétele adja és teszi alkalmassá az előbb említett betegségekben való alkalmazásra.”

Vásárlói vélemények