+36-1 331-2316, +36-30-506-3474 garuda@garuda.hu
Rólunk

RÓLUNK

A Garuda Trade Kft. 1991 óta – megalakulásától kezdve – azon dolgozik, hogy meghonosítsa Magyarországon az ayurvedikus gyógyászat módszereit és a gyógytermékeket bevezesse a hazai piacra.

Ezek az Indiából származó 100%-ig természetes eredetű készítmények megfelelnek a magas minőségű követelményeknek és a termékpaletta széles spektrumában fedik le: biotermékek, étrend kiegészítők, gyógyhatású készítmények, valamint állatgyógyászati szerek. Humángyógyászati termékeket 1991 óta, míg állatgyógyászathoz kapcsolódó készítményeket 1998 óta forgalmaz.

A termékeket több nagy Indiai cég szállítja: Dabur India Ltd, a Dabur Research Foundation, a GoodCare Pharma Pvt. Ltd., MuniyalHerbals and Ayurvedic Remedies Ltd, Sahul India Limited, Siddhayu AyurvedicResearch Foundation Pvt. Ltd., valamint állatgyógyászati vonalon az AyurvetLtd a főbb partner.

A cég támogatója a Magyar Ayurveda Gyógyászati Alapítvány Közhasznú Szervezet, amelynek legfőbb célkitűzése, hogy az ayurveda gyógyászat elveit elterjessze Magyarországon a szakmai körökben és a nagyközönség felé is. 1997-ben a szervezet például a szervezetnek köszönhetően kormányrendelet által is hivatalosan elismert és gyakorolható gyógymóddá vált az országban az ayurveda. Ez a mozzanat is az ún. 30 éves program részeként jött létre